Rabu, 02 Mei 2012

Aga Aby Langga

Aga Aby Langga
ku asa di betot betot hate kuring asa coplok basa mimiti paamprok.teu bisa di buni kuring teh bener kataji teu bisa disumput sumput.teu dipikir da kapikir moal mungkir kuring naksir.geulis tapi teu gumelis lamun jadi daek ka kuring rek dirapalan.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar