Rabu, 02 Mei 2012

SI TAYO 1

Kaka Pencakar Langit
Na angkot aya si tayo jeung abg .tayo:"neng mani sengit kieu farpum teh".ABG:"bulgari mahal 2jt sabotolna ge",Diparapatan aya deui nu naek angkot.Tayo:duh.....mani sengit deui wae"ABG:chanel....5jt hagana ge".Teu kungsi lila abg nu 2 cing keuceuwis da ka ambeu meledeuk bau hitut,Abg:duh saha iyeu nu bobos nya?........"tah....eta hui cileumbu neng 20rebu sakilona.ceuk sitayo bari turun na angkot'''''

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar