Sabtu, 05 Mei 2012

Muhamad Abas

Muhamad Abas
Aya aki-aki keur nyingharepan sakaratul maut. Manehna wasiat ka incu-incu na (meureun kusabab nga-idola-keun Saddam Hussein) hayang nyium bendera Irak. Puguh wae incu-incuna malencar neneang bendera Irak. Hanjakal teu kapanggih. Ngan untungna aya hiji awewe ngora nu jadi guru olah raga boga tato bendera Irak dina bujurna. Rupina si ibu guru teh sarua fanatikna ka negeri 1001 malam eta. Terus, aya ku solehah eta bu guru, jol weh nonggeng hareupeun rarai si aki bari nyarita: "Sok aki, mangga cium." "Celepot, cup...cup...," si aki mani sumanget nyium bujur bu guru bari ngadawuh, "Bu guru cobi malik, kagok ah aki mah hayang sakalian nyium kumisna Saddam Hussein, he..he..."

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar