Rabu, 02 Mei 2012

Abdurahman Abro: ‎"harewos"

Abdurahman Abro
‎"harewos" ka angin leutik nu keur ngulon harewoskeun kuring galingging pikiran ngawidwid batin guling gasahan teu puguh rampa jeung rasa hayang panggih nembrakkeun saketi impian: kuring jeung manehna (Melong Cimahi,01052012)

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar