Rabu, 02 Mei 2012

Dadang Supriatna

Dadang Supriatna
harita basa nyaba ka negeri arab aya dina kapal arab oge si pramugara ngomong basa arab make microphone nya kusaya teh dibandungan bari nadahkeun dua leung eun bari ngaaminkeun ari ceuk hate teh tuh alus pisan urang arabmah mani alus pisan memeh indit2an teu poho maca dua .............babaturan sarombongan atuh milu nga aminkeun kawas saya.............tapi teu lila pramugara teh ngaterjemahkeun naon nu diomongkeun ku manehna ari pek teh si bedul ngerakeun pisan rupana lain ngadu'a manehna tapi ngajelaskeun jeung nunjukeun pantu darurat bisi aya kacilaka'an atuh saya teh tersenyum simpul bari ngageuleuneng na hate kehed beubeul keuhed beubeul we sumpah aya meureun 200 kali bakat ku era heheheh

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar