Selasa, 01 Mei 2012

Iif Saifuddin : ‎"menta pulsa"

Iif Saifuddin
‎"menta pulsa" mah...!!! papah pake BB babaturan, papah keur aya masalah di kantor Polisi. menta tulung panganteurkeun cai sa'ember, inget cai sa'ember lain pulsa..!!! pulsamah loba papah keur ngilu ngising di kantor Polisi caina saat..!! burukeun ulah seuri papah can ombeh yeuh...!!! inget mah nya cai sa'ember lain pilsa.!!!!

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar