Rabu, 02 Mei 2012

Dewi Ratna Damayanti

Dewi Ratna Damayanti
uingah ayeuna keur teu hayang nanaon, teu hayang nulis, teu hayang maca, teu hayang barang hakan. estuning hayang cicing,cing, cing

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar