Selasa, 01 Mei 2012

Rudi St Darma: si e(curek)ta anu taeun!

Rudi St Darma
si e(curek)ta anu taeun! belewer hujan te(curek)h ngabatu heunteu leumpeung siga ti langit, malah aya jangjangan subat sabet sabatae(curek) kanu aya dihareupeun, sagala dice(curek)ntang. bletak.. bletak.. tak tak tak.. sakapeung malah siga re(curek)buan tali da disadana te(curek)h teu jelebre(curek)d-jelebre(curek)d tapi ngahiung seukeut jeung mecut. perkara naon deui ieu te(curek)h? geus puguh teu kudu kitu ge(curek) urang-urang keur ripuh mikiran kalakuan sorangan nu teu boga pola kumaha kuduna jadi jelema. dasar hujan teu boga hate(curek), bororaah ne(curek)mbalan kalahkah ngalinggis ngagigisik siga cai cuka jeung peurih nyepe(curek)t jantung ngadurugdug, neupi me(curek)re(curek)ke(curek)te(curek)te(curek)t hate(curek) mengkerut siga beurit. perkara naon deui ieu te(curek)h?

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar