Selasa, 01 Mei 2012

Saefull Atk Archiva: Ngalindur

Saefull Atk Archiva
Ngalindur Culang cileung sorangan, " naha ari batur kamarana nya" pamikir na jero hate "teu aya status anyar geuning, abong kitu wanci kieu sarare keneh jalema teh' hawar- hawar kadenge sora takbir patembal-tembal.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar