Sabtu, 05 Mei 2012

Aga Aby Langga

Aga Aby Langga
nalaah diri - di cisewu malekmeuk langit nu lawung wanci nu harita rek nalekeum ka peuting ngalih inci di bung bulang kamelang teu weleh nyayang bet kuring kabengbat ku anu nyieun duriat nu mantak tibelah urang anjok tepang di juru lapang cikajang anjeun ngawur imut gunder teteup anteung kajongjonan di juru lapangan ngamplang.na anjeun teh saha jeung saha atuh nu boga horeng anjeun kedi amis budi.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar