Sabtu, 05 Mei 2012

Peri Sandi Huizche: Sangkuriang Jeung Tuyul

Peri Sandi Huizche
Sangkuriang Jeung Tuyul Hiji mangsa, aing kaleungitan duit. "Bagooi.. teh.. aing leungit duit euy!" Tiba-tiba aya nu ngajawab, "Wah, siamah kurang sodaqoh..". Ceuk uing bari nembalan, "Naon siah, tong pipilueunlah..keur rudet yeuhh!". Tului dijawab deui ku si eta, "Naon siah, bet ngadat ka aing?" "Heueuh sia, orowodol.. make bet botak ciga tuyul.." Tului duanana galungan, tuyul mah nyengeh ciga nu maca "xixixixixixixixixixixixixixixi..."

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar