Jumat, 04 Mei 2012

Arry Syakir Gifari: PAYU PISAN

Arry Syakir Gifari
PAYU PISAN: Hiji poe, Jang Mamat nu karek diangkat jadi dokter huntu di jalan Dago mikir kumaha carana sangkan praktekna bisa payu. Tujuh poe tujuh peuting saprak tapa di Goa Jepang, manehna meunang harwos ti aki-aki. "Yeuh jang tempelkeun ieu poster di B.E.C atawa toko henpon sa Bnadung mah.... ulah kagok" Dokter Mamat :"naon hubunganana nyeuri huntu jeung toko henpon ari aki...? boga hape ge hanteu..." "Aeuh siah si ujang nga hina dewek didinya teh..??" ceuk si aki bari nembongkeun Hape na sungutna.. "Huntu Palsu etamah Akiiiiii...." ceuk mamat bari seseurian. "Nu bener atuh ki..." "Aeeeh... iraha teuing aing teu bener ujang... buru bagikeun eta iklan" "teu percaya abi mah ki.." tembal dokter mamat. "Lamun gagal... tah kereut K****L aki..." ceuk si aki bari nangtang. Singkatna, Dokter Mamat nyumponan talatah si aki, dua poe sanggeus nempelkeun iklan di BEC jeung toko-toko henpon, BENER pisan.... loba pasien nu ngantri di tempat praktekna. singhoreng si aki nyieun iklan nu eusina: "INGIN TABLET, BEROBATLAH KE DOKTER GIGI MAMAT DI JALAN DAGO"

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar