Sabtu, 05 Mei 2012

Dewi Ratna Damayanti: Tamba

Dewi Ratna Damayanti
Tamba*** Mekprek sandekala, ngarendos kalong wewe. Tinyuh ku cimata langit. Sok suguhkeun. Omat tong bejaan batur yen eta tamba keur nu borangan.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar