Selasa, 24 April 2012

"RUMAOS" Carponpis Karya Heni Sumarni

Heni Sumarni
RUMAOS: Hapunten sanes maksad nampik asih salira, namung naon atuh nu aya dina emutan teh agan!, naon nu dipilari dina diri abdi, kapan batan sakieu, abong cinta lain matematika, anu mun hiji tambah hiji teh eusina geus pasti dua, jadi kalan-kalan tara asup logika, geuning atra sakitu ganjorna antawis abdi sareng si Ibu, nya geulis nya modis teureuh menak turunan konglomerat.sedeng abdi, urang kampung nyakola ge teu jucung nyamen.Saatos abdi pendak sareng si Ibu di Galeri batik tea, panceg na hate, langkung sae urang pungkas wae carita urang duaan, sanaos urang pasti bakal sami sami leungiteun, lalakon nu tos kalakon sina nungtutan amitan.cag!

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar