Selasa, 24 April 2012

MAT GENDUL JEUNG LILIS

Yusef Muldiyana II
MAT GENDUL JEUNG LILIS
Basa keur hujan angin, Mat Gendul ngiuhan di halteu beus. Di gigireunna aya wanoja male seragam SMA, dina dadana katingal tulisan Lilis Yulia . Laju Mat Gendul nanya ka eta wanoja, "Neng Lilis kenal sareng Pa Iwan Hanjuang?" ceunah. "Henteu" walon Lilis. "Ah maenya nami Lilis teu kenal ka Pa Iwan? Pami ka Pa Jejen Jaelani War kenal?" Tanya Mat Gendul deui. "Henteu" tembal Lilis. "Tah, kedahna ka ka Pa Jejen oge kenal, kapan sok disebat nami Lilis teh dina carponpisna" ceuk Mat Gendul. "Ah eta mah Lilis Scoopy panginten, atanapi Lis Karlinah" ceuk Lilis.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar