Jumat, 27 April 2012

Dery Andriawan: Siti Chadijah

Dery Andriawan
Siti Chadijah "Ya Rasululloh, naha aya keneh anu kedah dilakonan ku simkuring wengi ieu ?"Siti Chadijah naros ka Rasululloh. "Teu aya Ummi" Saur Rasululloh. Teras Siti Chadidjah nyangem deui. "Upami kitu simkuring, widi bobo tipayun" Sakitu hormatna Siti Chadijah ka Rasululloh. Benten sareng Teh Penty Tania atanapi Siti Nurhasannah. Upami nyangem. "Pah, aya keneh anu kedah dilakonan wengi ieu?". Diwaler ku carogena "Tangtos atuh Mam.!" pasti aranjeuna ngajawabna kieu. "Kira-kira we atuh Pah, kakara oge kamari…!!!!"

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar