Senin, 23 April 2012

ISTUNING CARPONPIS

Is Tuning
‎[Dongeng si Jay : Kutang] "Dul..!" "Hmmm.." "Tadi, basa ka puskesmas, éta mah petugas pendaptaran di Puskésmas teu maké kutang euy." "Hah? maenya ? Iraha manéh kaditu?" "Tadi beurang. Tas berobat, nyeri beuteung. Tiap panggih, angger kaciri teu maké kutangna téh" "Naha atuh kakara bébéja ayeuna ? Saha kitu ngarannya éta patugas téh?" "Umar!" "Kéhéd siah !, nya heueuh atuh ! maenya si umar make kutang?"

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar