Senin, 30 April 2012

Bewara ti Yayan 'Bedog' Supriatna

Yayan 'Bedog' Supriatna
Ka dulur-dulur miwah palawargi sadaya, ayeuna mah saha baé ogé tiasa nerbitkeun buku pama tos gaduh naskah/karya mah. Mangga googling ngeunaan Print n Demand (POD) nu pihartoseunana kinten-kinten "Nyitak sasui pesanan". Nyitak hiji buku ogé tiasa. — with Basyar Isya.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar