Senin, 30 April 2012

Dennykurniadi Kurniadi

Dennykurniadi Kurniadi
Seueur pisan carponis teh. Mung cenah hasil karyana seuseut dimuat ku koran. Utamina keur panulis ngora. Nu mucunghul teh kalah eta deui eta deui. Padahal kualitas karyana mah asa teu awon-awon teuing.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar