Senin, 30 April 2012

Hilda Iskandar: Ti Pangaosan

Hilda Iskandar
Ti Pangaosan "Ti mana ari mamah sore kieu karak ngampih?" kuring nanya ka Pamajikan "Na ari Bapa, panan tiap dinten salasa teh Mamah ngiringan Majelis Ta'lim di Alun-alun" tembal pamajikan nengterewelang "Nya meunggeus, ngan naha meni poho nyangu-nyangu acan panan Bapa teh lapar ari balik ngantoer teh!" cekeng bari muka lomari makan nu molongpong "ih da Mamah ge emut, natak mang meserkeun ieu!" kitu na teh bari ngaluarkeun bungkusan tina jero tas... "mawa naon?" rada curinghak "Euleuh ningan ieu beuleum ketanna ge tos rapet kana buku ngaos Mamah" kituna teh bari balaham belehem. Beuh.....

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar