Minggu, 29 April 2012

Heru Supanji: DASAR AWEWE

Heru Supanji
DASAR AWEWE Salaki: Manehna, si ema bieu nelepon isukan rek ka dieu. Kareta na jam 4 subuh tepi na. Pamajikan: Karek ge opat bulan katukang kadieu, piraku geus rek kadie deui? Isukan mah Ahad, telat atuh ngabejaan teh. Keun bae sina datang sorangan ari jam 4 subuh mah. Dimana neangan rental mobil wayah kieu wari? Salaki: Lain indung kami, indung manehna puguh nu rek kadieu. Pamajikan: Baruk si ema nu kadieu teh? Asa karek 2 bulan nya ti dieu teh? Dengekeun bapana, tah nomer telepon rental mobil... bejakeun isuk rebun-rebun kudu geus didieu. Kabeneran atuh poe Ahad jadi barudak keur pere jadi bisa jalan-jalan jeung nini na. (Tarjamah bebas tina: Mom Is Coming)

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar