Minggu, 29 April 2012

Iif Saifuddin

Iif Saifuddin
dina hiji carita aya tilu drakula jalan2 ka restoran dariuk dipojok didongkapan ku pelayan naroskeun nu dipesen, drakula 1 : aing menta getih budak ngora, drakula 2: kuring mah getih nu bodas wae, drakula 3: abdi wios cai bodas wae keur tegaduh cicis rada ngirit heula sabab BBM naek... teu lami dongkap deui pelayan nu tadi mawa pesenan tea. drakula 1: hayu di eueut. drakula 2 nembe bade nyandak gelas ngalirik drakula 3 keur ngabuka softek diplastikan teras dicelupkeun ka gelas bari nyarios tehcelup bro...

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar