Minggu, 29 April 2012

Iif Saifuddin

Iif Saifuddin
‎'bojo nu ngarti kahayang caroge' bojo: isuk2 A sarapan nasi goreng..! caroge: ah ieu wae barijeung nyium biwir bojo. bojo : istirahat siang, A dahar beurang aya hayam goreng. caroge: teu ah ieu wae bari nyiuman didada bojo bari jeung ngadegdeg nahan amarah... pas peuting caroge dongkap gawe kaget ningali bojo diuk di ricecooker teumake calana, keur naon maneh dina ricekooker. bojo: bari jeung nyantai nembalan, keur ngahaneutkeun kabeki caroge bilih bade dahar atos siap supaya teu ngadegdeg deui...!!!

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar