Senin, 23 April 2012

ROTI BAKAR

Dennykurniadi Kurniadi
ROTI BAKAR:
peuting kamari manehna nungguan di warung Ma Emeh. Teu ditepungan sabab sieun aya bapana nu sakitu galakna. Ari heg teh geuning manehna aya di imah.Mawa tuangeun. Belewek roti bakar teh diteda beak tilu keureut. (Cinggg baraya naon judul nu pantes keur ieu carponpis)

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar