Senin, 23 April 2012

Sang Peramal
Orang Sunda ti lembur sim kuring indit ka hotel, tuluy nyarita " kuring teu habis pikir aya jelema bodas asup kana open (lift), eh pas kaluarna jadi hideung? Tutung mereun kitu ???",...

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar