Minggu, 29 April 2012

Abah Fajry

Abah Fajry
Aki Pepen balik k imahna bari nafasna renghap ranjug, ngomongna hariweusweus nitah sakabeh anak oge kulawargana karumpul. "Kumaha sujang geus karumpul kabeh?..si Cikal Yusef, si Lilis, si Deni, oge incu2 abah kabehanana" "Parantos Bah...naha abah teh kalahka jadi kieu?" Jang Yusef bari sedih "Muhun bah, hampura nya Lilis teu acan nyugemaken abah" Lilis bari rambisak "Kahayang mah abah teh ulah waka mulang ayeuna...kan sabulan deui kedah nungkulan anak kuring nu cikal di sunatan"Mang Deni ngiluan nyarita "Eh...kunaon ari maraneh make saredih kitu?maksud abah nitah di riungkeun teh, abah boga pamenta hayang di pangnyieunkeun facebok...hayang gabung ka kumpulanna kang yusef muldiyana anu ngaranna CARPONCIS teuing CARPONPIS kitu..abah bieu ninggali di statusna Abah Fajry" Harita keneh, anak-anakan si Aki langsung surak ambal-ambalan.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar