Minggu, 29 April 2012

Diki Nugraha Kodar

Diki Nugraha
aya urang sunda nganjang ka urang jawa, pas nepi kabeneran keur taruang urang jawwa na teh, ari ceuk urang jawa "mari makan dulu" ceuk urang jawa "mangga atuh" ceuk urang sunda "silahkan " ceuk urang jawa bari ngasong keun sangu jeung deungeun na "aduh hatur nuhun pisan" ceuk urang sunda basa rek mawa angeun haseum na meja urangjawa teh ngomong "nah ini "JANGAN"(terj :sayur) rek mwa deui ka na mangkok hiji deui eusi na angeun sop "ini juga "JANGAN" ceuk urang jawa urang sunda teh mawa deui ka na wadah hiji deui nu eusi na angeun kacang "nah yang ini juga "JANGAN" ceuk urang jawa bari semu ambek urang sunda teh nangtung bari ngomong "ari dewek kudu dahar naon atuh, ieu jangan, itu jangan...???"

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar