Minggu, 29 April 2012

Ucin Herfin

Ucin Herfin
basa teuteup eunteup aya geter simpati nu murag na jajantung karasa gederna duriat nu kiwari ilang tanpa raratan anjeun mulang teuing kamana.... duka iraha eta geter ngageder deui ngahudang kateu purun nurag-rag teuing ka alam mana aya kecap pileuleuyan... junjunan

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar