Minggu, 29 April 2012

Ngimpen

Dery Andriawan:
Ngimpen: Ngimpen anjeun, ari gugah nuju ngeukeupan guguling....duh irahanya, tiasa ngimpen guguling, gugah-gugah anjeun anu dikeukeupan...!?

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar